ΠΑΟΚ εντός vs ΠΑΟΚ εκτός έδρας

Από paok24.com: Σε ποιους τομείς παρουσιάζει σχεδόν απόλυτη ισορροπία ο Δικέφαλος ...
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ εντός vs ΠΑΟΚ εκτός έδρας

Δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να έχει να αγωνιστεί εντός έδρας με τον Ιωνικό την Κυριακή και να ταξιδεύει στο Βόλο στις 12 Μαρτίου.

Κοιτώντας τα πεπραγμένα του Δικεφάλου σε όσα έχει κάνει αγωνιζόμενος στην Τούμπα, αλλά και μακριά από αυτήν για τη φετινή Stoiximan Super League, θα παρατηρήσει κανείς πως οι νίκες είναι σαφώς περισσότερες εντός έδρας, ενώ ισορροπία υπάρχει σε ότι αφορά της ήττες.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου στην έδρα της έχει σημειώσει 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα σε 12 παιχνίδια, ενώ μακριά από την Τούμπα μετράει μέχρι στιγμής 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και έχει φύγει με ηττημένος επίσης μία φορά.

Το αξιοσημείωτο είναι η ισορροπία που παρατηρείται τόσο στα γκολ που σημειώνει όσο και σε αυτά που δέχεται ο Δικέφαλος του Βορρά και στις δύο περιπτώσεις. Η επιθετική συγκομιδή για τους ασπρόμαυρους είτε στο γήπεδο τους είτε σε οποιοδήποτε άλλο είναι ακριβώς η ίδια, έχουν πετύχει από 18 γκολ, με τον ΠΑΟΚ να μετρά 36 συνολικά στο πρωτάθλημα.

Ανάλογη είναι και η κατάσταση στο παθητικό της ομάδας, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να έχουν δεχτεί έως τώρα 15 τέρματα, εκ των οποίων τα 7 στην Τούμπα και τα 8 μακριά από την έδρα τους, παρουσιάζοντας και εδώ σχεδόν το ίδιο νούμερο.

Διαβάστε ακόμη...