Εθνικός Πειραιώς-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Από acpaok.gr: Για την 6η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, τον τοπικό Εθνικό.
Πηγή: acpaok.gr
Εθνικός Πειραιώς-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της Β' Φάσης, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo τα έχει πάει περίφημα, με τρεις νίκες σε πέντε αναμετρήσεις, αποτελέσματα τα οποία του έχουν δώσει σημαντικό βαθμολογικό (33 βαθμοί) πλεονέκτημα όσον αφορά μία θέση στην πρώτη εξάδα, η οποία οδηγεί απευθείας στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου έχει μπροστά του δύο εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Εθνικό Πειραιώς, και ένα εντός έδρας, ανάμεσα, κόντρα στον Παναθηναϊκό (7ος με 25 βαθμούς).

Απέναντί του, ο Εθνικός Πειραιώς, ο οποίος βρίσκεται στην όγδοη θέση με 18 βαθμούς, και θα διεκδικήσει την είσοδο του στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος στους αγώνες μπαράζ με τις ομάδες του G2.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Προσινικλής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι σίγουρα ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Είναι στο χέρι μας, δουλεύοντας σωστά κατά την διάρκεια του αγώνα και με συγκέντρωση στο πλάνο μας μέχρι και τη τελευταία στιγμή, με στόχο να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα μας εδραίωση στις ομάδες της πρώτης εξάδας. Το γεγονός ότι κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας δεν πρέπει να μας εφησυχάζει, καθώς ο Εθνικός είναι μία καλή ομάδα η οποία παλεύει μέχρι το τέλος. Πιστεύω πως αν βγάλουμε μέσα στο νερό όσα έχουμε δουλέψει με τον προπονητή μας, θα είμαστε και νικητές της αναμέτρησης!».

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023
6η αγωνιστική Β' Φάση, Α1
Παπαστράτειο Κολυμβητήριο
15:00, Εθνικός Πειραιώς-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Διαβάστε ακόμη...