ΠΑΟΚ mαteco-Αναγέννηση Άρτας

Για την 16η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, στο Σπίτι του Χάντμπολ, την Αναγέννηση Άρτας.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ mαteco-Αναγέννηση Άρτας

Ο Δικέφαλος επέκτεινε το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα στους έξι αγώνες, έπειτα και από το σημαντικό «διπλό» επί της ΑΕΚ με 27-38. Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος θέλει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να πάρει την πρώτη θέση, η οποία θα του δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Απέναντί του, η Αναγέννηση Άρτας, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε τον ΓΑΣ Καματερού με 22-17 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την είσοδο της στην τετράδα. Το σύνολο του Στέλιου Σεϊρεκίδη, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 18 βαθμούς.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, η Αβραμίνα Σεβδίλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από μία νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στον δρόμο των νικών και απέναντι στην Άρτα. Όπως γνωρίζουμε όλοι, είναι μία ομάδα μεγάλη ιστορία και εμπειρία επάνω στο χάντμπολ, ωστόσο εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε έτοιμες στο 100% όλη η ομάδα. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, όμως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες, να ακολουθήσουμε το πλάνο, για να κυλίσει το παιχνίδι έτσι όπως ακριβώς θέλουμε και να πάρουμε τη νίκη!».

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023
16η αγωνιστική, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
15:00, ΠΑΟΚ mαteco-Αναγέννηση Άρτας (AC PAOK T

Διαβάστε ακόμη...