ΠΑΟΚ Domus Ergo-Πανιώνιος

Για την 4η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Πανιώνιο.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Domus Ergo-Πανιώνιος

Ο Δικέφαλος προέρχεται από δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό εκτός έδρας με 11-13, αποτέλεσμα με το οποίο έκανε αποφασιστικό πρώτο βήμα για την είσοδο του στα πλέι-οφ της Α1.

Φυσικά, για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου τίποτα δεν τελειώνει από την τρίτη αγωνιστική, με τους «ασπρόμαυρους» να καλούνται να τα δώσουν όλα για πάρουν το ευρωπαϊκό... εισιτήριο.

Απέναντί του, ο Πανιώνιος, ο οποίος μετά την πρόκριση του στους «4» του Γιούρο Καπ, γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Βουλιαγμένη με 8-14, μένοντας στην τρίτη θέση με 39 βαθμούς.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο, ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα παιχνίδι, χωρίς άγχος, με τον Πανιώνιο, καθώς είμαστε δύο ομάδες με διαφορετικά μπάτζετ και στόχους. Αυτό σε καμία περίπτωση βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούν για ένα καλό αποτέλεσμα. Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη με τον Παναθηναϊκό, και έχει σημασία να διατηρήσουμε την καλή εικόνα μας!».


Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023
4η αγωνιστική Β' Φάση, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
16:00, ΠΑΟΚ Domus Ergo-Πανιώνιος

Διαβάστε ακόμη...