Ολυμπιακός σκασμός...

Από paok24.com: Ξεφτιλίστηκαν κι εκτέθηκαν ΞΑΝΑ ...
Πηγή: paok24.com
Ολυμπιακός σκασμός...

Από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας κι από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Ιβάν Κρούζλιακ ήταν ο "εκλεκτός" για να σφυρίξει στο ντέρμπι της Τούμπας, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ένα μεγάλο παιχνίδι εντυπώσεων.

Οι Πειραιώτες συνέδεσαν τον Σλοβάκο ακόμη και με τον... Λούμπος Μίχελ, έκαναν ένα ταξίδι στο παρελθόν και με λίγα λόγια, για μία ακόμη φορά, ξεφτιλίστηκαν στα μάτια όλων όσων βλέπουν καθαρά και καταλαβαίνουν το τι πραγματικά συμβαίνει.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αναστατώσει τους πάντες και τα πάντα, φυσικά, έκαναν -όπως πάντα- την εμφάνισή τους και μερικοί... υποστηρικτές για να σημειώσουν πως ο συγκεκριμένος ρέφερι ήταν ανεπιθύμητος και δεν έπρεπε να οριστεί, ωστόσο, τα γεγονότα "μίλησαν" από μόνα τους.

Ο Κρούζλιακ σφύριξε κανονικά στην Τούμπα κι η διαιτησία του κατά γενική ομολογία ήταν συνολικά καλή, γι' αυτό κι όλοι αυτοί που πριν... κελαηδούσαν, ξαφνικά εξαφανίστηκαν.

Μετά το 50-50 ή το 40-60 υπέρ τους, τόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όσο και οι... αντικειμενικοί υποστηρικτές σιώπησαν και κάπως έτσι, η ζωή συνεχίζεται...

Διαβάστε ακόμη...