Εσπερίδες Καλλιθέας-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για την 19η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00, τις Εσπερίδες Καλλιθέας.
Πηγή: acpaok.gr
Εσπερίδες Καλλιθέας-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος μετά τη νίκη-χαρακτήρα επί της Νίκης Λευκάδας με 66-65, επέκτεινε το σερί του στους τρεις αγώνες, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας με την ψυχολογία στα ύψη.

Στις τέσσερις τελευταίες «στροφές», ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πως θα έχει ένα απαιτητικό έργο, ψάχνοντας την καλύτερη δυνατή συγκομιδή ώστε να παραμείνει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Απέναντί τους, οι Εσπερίδες Καλλιθέας, οι οποίες γνώρισαν δεύτερη σερί ήττα, μετά από αυτή από τον Παναθηναϊκό, χάνοντας από τον Πρωτέα Βούλας με 65-52. Ωστόσο, το βατό πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών δίνει την ευκαιρία στην ομάδα της Αττικής να έχει και εκείνη ως στόχο μία θέση στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Για τον αγώνα κόντρα στις Εσπερίδες Καλλιθέας, ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ξεκινάει μία τετράδα αγώνων, αρχής γενομένης του αυριανού παιχνιδιού, η οποία είναι όλη η χρονιά. Το παιχνίδι κόντρα στις Εσπερίδες είναι πάρα πολύ σημαντικό για την εξέλιξη της τελικής τετράδας. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας και να διατηρήσουμε την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα».

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
19η αγωνιστική, Α1
Κλειστό ΔΑΚ «Έσπερος»
13:00, Εσπερίδες Καλλιθέας-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...