Αποφάσεις και Ολυμπιακός

Από paok24.com: Φανερώνει τις σκέψεις του ο Λουτσέσκου ...
Πηγή: paok24.com
Αποφάσεις και Ολυμπιακός

Την ώρα που ο Ολυμπιακός προσπαθεί για μία ακόμη φορά να δημιουργήσει εντυπώσεις, στον ΠΑΟΚ έχουν στραμμένη την προσοχή τους αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι, με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (20:30).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του, έχουν σήμερα ένα ακόμη πρωινό "ραντεβού" στο γήπεδο, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους, με τον Ρουμάνο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Το ευχάριστο για τον Λουτσέσκου, είναι πως τόσο ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, όσο και ο Μπράντον Τόμας είναι πλέον κανονικά διαθέσιμοι, ενώ στο βασικό σχήμα θα επιστρέψει -εκτός απροόπτου- και ο Ίνγκασον, που πήρε ανάσες κόντρα στον Λεβαδειακό.

Στο "κάδρο" μπαίνει και ο Κεντζιόρα, που προπονείται κανονικά με την ομάδα και πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στις δοκιμές του Ρουμάνου τεχνικού και στις επιλογές κυρίως μεσοεπιθετικά.

Στο ματς με τους Βοιωτούς ο Α. Ζίβκοβιτς έμεινε στον πάγκο και πήρε κι αυτός μερικές ανάσες, με τον Τάισον να ξεκινάει και να δείχνει ότι κι αυτός είναι έτοιμος και σε καλή κατάσταση.

Ο Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεσή του μόνο τους Ελ Καντουρί, Μουργκ, Λύρατζη, Κούρτιτς και Βιεϊρίνια, με τους "ασπρόμαυρους" να έχουν σήμερα πρωινό "ραντεβού" στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με φόντο το ντέρμπι.

Διαβάστε ακόμη...