Μεταγραφές: Οι φορ που απασχόλησαν

Από paok24.com: Η αυλαία της μεταγραφής περιόδου ετοιμάζεται να πέσει, με τον ΠΑΟΚ να έχει ψαχτεί αρκετά με στόχο την προσθήκη ενός επιθετικού. Η ανάγκη εντοπίστηκε, έγιναν αρκετές προσπάθειες, με έξι εξ' αυτών να έχουν καταγραφεί στο ρεπορτάζ και να έχει επιβεβαιωθεί η κίνηση του Δικεφάλου, χωρίς όμως κάποια από αυτές να καταλήγει σε συμφωνία.
Πηγή: paok24.com
Μεταγραφές: Οι φορ που απασχόλησαν

Ο 25χρονος Ιβοριανός Ζαν Φιλίπ Κρασό που αγωνίζεται στην Σεντ Ετιέν, με 9 γκολ και 5 ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας ήταν, μαζί με τον 29χρονο Ολλανδό Γιούργκεν Λοκάνtια – που είναι ελεύθερος, τα πρώτα ονόματα που καταγράφηκαν και απασχόλησαν τον Δικέφαλο. Ακολούθησε το όνομά του Ουίλσον Ισιντόρ, του 22χρονου φορ της Λοκομοτίβ Μόσχας, που μετρά 4 γκολ και 4 ασίστ σε 17 αναμετρήσεις με τη Ρωσική ομάδα.

Ο Κάιλ Λάριν, ο 27χρονος Καναδός της Μπριζ ήταν από τα πλέον γνωστά ονόματα λόγω του περάσματός του από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ όταν βρισκόταν στη Μπεσίκτας. Ο Λάριν ήθελε να αποχωρήσει από το Βέλγιο και προτίμησε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το Ελληνικό, με αποτέλεσμα να αποδεχθεί την πρόταση της Βαγιαδολίδ.

Ο Πέταρ Μούσα είχε πρωτοακουστεί για τον ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού του 2020. Ο 24χρονος Κροάτης ανήκει στη Μπενφίκα, με την οποία μετρά φέτος 6 γκολ και 1 ασίστ σε 24 συμμετοχές και θα παραμείνει στους Αετούς λόγω των τραυματισμών που ενέσκηψαν στη θέση του φορ.

Ο Φεντερίκο Μπονατσόλι ήρθε τελευταίος στη κουβέντα. Ο 25χρνος Ιταλός της Σαλερνιτάνα, που μετρά 2 γκολ και 2 ασίστ σε 19 συμμετοχές φέτος, έδειξε διστακτικός στο να βρεθεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει στις τάξεις του τους Νέλσον Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας, ενώ έχει προωθηθεί στην πρώτη ομάδα από τις ακαδημίες ο 17χρονος Στέφανος Τζίμας. Αυτές θα είναι οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου, αν δεν αλλάξει στο παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου ή στο... και ένα των ελεύθερων.

Διαβάστε ακόμη...