Τελική ασπρόμαυρη «πρόβα» πριν τον Λεβαδειακό

Από thessports.gr:Την τελευταία του προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό θα κάνει σήμερα (29/1) ο ΠΑΟΚ, που προετοιμάζεται για το επόμενο «τεστ» στην Super League.
Πηγή: thessports.gr
Τελική ασπρόμαυρη «πρόβα» πριν τον Λεβαδειακό

Η περασμένη εβδομάδα εξελίχθηκε ιδανικά για τον Δικέφαλο, διότι προκρίθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ξεπερνώντας το «εμπόδιο» του Παναθηναϊκού, ενώ έφυγε με το διπλό από τη Λεωφόρο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται ξανά στην Super League, εκεί όπου οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τον Λεβαδειακό αύριο (30/1) στο γήπεδο της Τούμπας.

Το ευτύχημα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως ο Μάριος Τσαούσης μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Χθες (28/1) έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της προπόνησης κι έτσι σταδιακά θα επιστρέψει δριμύτερος στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Στα «πιτς», ωστόσο, παραμένουν ακόμα οι Ομάρ Ελ Κανουρί, Νίκολας Κουαλιάτα και Τόμας Μουργκ, που προπονούνται καθημερινά ατομικά. Ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ενώ ο Λευτέρης Λύρατζης προπονείται στο γυμναστήριο.

Η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...