Ντέρμπι κορυφής στην Ευκαρπία!

Από paok24.com: ΠΑΟΚ Β' εναντίον Πανσερραϊκού σήμερα στις 13:45!
Πηγή: paok24.com
Ντέρμπι κορυφής στην Ευκαρπία!

Τον Πανσερραϊκό υποδέχεται σήμερα ο ΠΑΟΚ Β' στο γήπεδο της Ευκαρπίας, στις 13:45, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 2.

Με 22 βαθμούς σε 11 αγώνες, αλλά προερχόμενοι από τις δύο ήττες κόντρα σε Αλμωπό Αριδαίας και ΠΟΤ Ηρακλής, οι "ασπρόμαυροι" του Πάμπλο Γκαρσία θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες έχοντας αντίπαλο τον πρωτοπόρο της κατηγορίας (28 βαθμοί σε 11 παιχνίδια), με τον Ουρουγουανό προπονητή να έχει τη διάθεσή του τους Μπαλωμένο, Μοναστηρλή, Παναγιώτου, Μορικέλι, Κωττά, Κιτσάκη, Τσοπούρογλου, Γιαξή, Γρόσδη, Ουεντραόγκο, Μελετίδη, Χατζηστραβό, Δαρέλα, Βασιλειάδη, Σμυρλή, Σπυράκο, Κουλούρη, Γκορντεζιάνι, Πανίδη και Σπυρίδη.

Από την άλλη, οι Σερραίοι του Παύλου Δερμιτζάκη βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλονίκη με τους Κατσίκα, Τσομπανίδη, Γιαννίκογλου, Ζέρη, Πεταυράκη, Λυμπεράκη, Παπάζογλου, Αυλωνίτη, Παντεκίδη, Κολομπίνο, Θυμιάνη, Στάϊκο, Σιόντη, Ανακογλου, Σοφιανό, Μούργο, Κανίς, Μασκανάκη, Κατσαντώνη, Παπαβασιλείου, Μπαϊροβιτς και Στίνα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτριος Μαλούτας της ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Ιωάννη Μηνούδη της ΕΠΣ Πιερίας και Αλέξανδρο Μπαλιάκα της ΕΠΣ Κοζάνης, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Χρήστος Κακουλίδης της ΕΠΣ Θράκης και παρατηρητής ο Νικόλαος Πουλημάς της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, τα οποία κοστίζουν 5 ευρώ, οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να τα προμηθεύονται από την επίσημη ιστοσελίδα της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, ενώ η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν.

Διαβάστε ακόμη...