ΠΑΟΚ mαteco-ΓΑΣ Καματερού

Από acpaok.gr: Για την 13η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και ώρα 15:30, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΓΑΣ Καματερού.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ mαteco-ΓΑΣ Καματερού

Ο Δικέφαλος προέρχεται από το σημαντικό «διπλό» κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 26-30, μένοντας σταθερά στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα. Στο πίσω μέρος του μυαλού του τμήματος Χάντμπολ γυναικών είναι το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος στην Ηγουμενίτσα, εκεί όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν, ωστόσο το παιχνίδι κόντρα στον ΓΑΣ Καματερού αντιμετωπίζεται με την ίδια σοβαρότητα.

Στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Αττικής θα κάνουν το ντεμπούτο τους τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Αγνή Ζυγούρα και Sanja Dabevska.

Απέναντί του, ο ΓΑΣ Καματερού, ο οποίος προέρχεται από «διπλό» κόντρα στον Ορφέα Σουρωτής με 23-31, κρατώντας την επαφή του με την πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΓΑΣ Καματερού, η Έρικα Ζενέλι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η ομάδα διανύει μία περίοδο προετοιμασίας για το Final-4 του Κυπέλλου, το οποίο είναι ο πρώτος στόχος μας για την χρονιά. Παρόλα αυτά καλούμαστε να εμφανιστούμε με σοβαρότητα και σεβασμό απέναντι στο Καματερό, έτσι όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν το Final-4, και θα θέλαμε τον Κόσμο δίπλα μας ώστε να μας στηρίξει!».

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2022
13η αγωνιστική, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
15:30, ΠΑΟΚ mαteco-ΓΑΣ Καματερού (AC PAOK TV)

Διαβάστε ακόμη...