Όταν ο Αυγενάκης ζήτησε… αίμα!

Από paok24.com:27 Ιανουαρίου 2020. Ημέρα Δευτέρα. Η Τούμπα φιλοξενεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Βόλο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, με τον Δικέφαλο να προπορεύεται στη βαθμολογία της Super League!
Πηγή: paok24.com
Όταν ο Αυγενάκης ζήτησε… αίμα!

Σχεδόν ταυτόχρονα με τη σέντρα της αναμέτρησης, γίνεται το απίστευτο: Η επιτροπή του Κρητικού σταρ, Λευτέρη Αυγενάκη, με δελτίο Τύπου που φέρει την υπογραφή του κουμπάρου του υφυπουργού Αθλητισμού, Νίκου Τζουλάκη, γνωστοποιεί την εισήγησή της σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης, με την οποία ζητάει τον υποβιβασμό των δύο ομάδων! "Δεν ήξεραν τα μέλη της επιτροπής πως εκείνη την ώρα ξεκινούσε το παιχνίδι" ψέλλισε ο Αυγενάκης μήνες αργότερα, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, χωρίς να πείσει κανέναν...

Και όμως: Παρά την εγκληματική απόφαση της Αυγενάκειας Επιτροπής, να γνωστοποιήσει την εισήγησή της για υποβιβασμό του Δικεφάλου την ώρα που στις κερκίδες βρίσκονταν χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ, ο κόσμος παραμένει ψύχραιμος και επιδίδεται μόνο σε συνθήματα εις βάρος της Κυβέρνησης, του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Λευτέρη Αυγενάκη και του Ολυμπιακού, απογοητεύοντας οικτρά όλους όσους ενδεχομένως να περίμεναν την έκρηξή του!

Τρία χρόνια μετά, ο ΠΑΟΚ περιμένει ξανά μία απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, έστω και αν επικεφαλής της υπόθεσης δεν είναι ο κουμπάρος, ούτε θέση σε αυτή έχει η εκπληκτική Ειρήνη Μαρούπα! Το πότε αυτή θα γίνει γνωστή, αποτελεί... μυστήριο! Ίσως το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, τη μεθεπόμενη Κυριακή, να ενδείκνυται! Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το νομικό της επιτελείο, είναι έτοιμοι!

Για την ιστορία, παρά το σοκ της τραγελαφικής εισήγησης της ΕΕΑ και των γελοιοτήτων περί... δεσμευτικότητας που ασπάστηκαν πολλοί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που κατέπεσαν σαν χάρτινος πύργος από το CAS και στην δεύτερη εκδίκαση της υπόθεσης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τον Βόλο χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντελίνο Βιεϊρίνια...

Διαβάστε ακόμη...