Πότε παίζει ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός;

Από paok24.com: Τα δεδομένα σχετικά με το πρόγραμμα του Δικεφάλου ...
Πηγή: paok24.com
Πότε παίζει ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός;

Ο ΠΑΟΚ δίνει αύριο τον δεύτερο αγώνα του για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας ένα ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη του με 2-0 στην Τούμπα.

Με την ενδεχόμενη πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά, θα προστεθούν στο πρόγραμμα της ομάδας ακόμα δύο παιχνίδια. Μέχρι τότε βέβαια μεσολαβούν και άλλα παιχνίδια, με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό την άλλη εβδομάδα να ξεχωρίζει.

Το πρόβλημα που προκύπτει είναι πως κανείς ακόμα δεν γνωρίζει ούτε τη μέρα, αλλά ούτε και την ώρα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καθώς ακόμα δεν έχει οριστεί, με το κόσμο του Δικεφάλου να μην μπορεί να προχωρήσει στο προγραμματισμό του ώστε να βρεθεί στις κερκίδες της Τούμπας για την σπουδαία αναμέτρηση.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν μία πρόχειρη πρώτη εικόνα πως ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό πάει για Κυριακή βράδυ, αλλά όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή στο συμβούλιο της Λίγκας. Εκεί θα παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις, αφού πρώτα θα έχουν ξεκαθαρίσει και τα ζευγάρια των ημιτελικών για το κύπελλο Ελλάδος. Σε ότι αφορά τους ημιτελικούς, οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 7-8 Φεβρουαρίου, με τους επαναληπτικούς να ακολουθούν στις 28 του ίδιου μήνα ή στην 1η Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμη...