Δεν βρήκε δίχτυα μετά από 2,5 μήνες

Από paok24.com: Σπάνιο να μην σκοράρει φέτος ο Δικέφαλος στα παιχνίδια του ...
Πηγή: paok24.com
Δεν βρήκε δίχτυα μετά από 2,5 μήνες

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να επικρατήσει του ΌΦΗ για την 18η αγωνιστική της Super League, πετώντας δύο πολύτιμους βαθμούς στην αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα με το αήττητο σερί που τρέχει.

Κατά σύμπτωση η τελευταία φορά που δεν κατάφερε να σκοράρει σε αγώνας της η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν στον τελευταίο αγώνα που γνώρισε την ήττα. Ο ΠΑΟΚ είχε να μείνει στο μηδέν στην επίθεση από τις 30 Οκτωβρίου κόντρα στην ΑΕΚ και την ήττα με 2-0 που γνώρισε.

Το να μην σκοράρει ο Δικέφαλος σε κάποιο παιχνίδι του φέτος είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο. Δίχτυα πέρα από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, οι «ασπρόμαυροι δεν βρήκαν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας στη Βουλγαρία, αλλά και στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άρη την τρίτη αγωνιστική.

Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και ανεξαρτήτου αποτελέσματος ο ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να σκοράρει έστω μία φορά, ενώ σε κάποιες αναμετρήσεις πλήρωσε το γεγονός πως δεν κατάφερε να σημειώσει ακόμα ένα τέρμα, με χαρακτηριστικότερο παιχνίδι αυτό κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Διαβάστε ακόμη...