ΓΣ Περιστερίου-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Από acpaok.gr: Για την 14η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 14 Ιανουαρίου και ώρα 16:00, τον ΓΣ Περιστερίου.
Πηγή: acpaok.gr
ΓΣ Περιστερίου-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, έχοντας μπροστά του το τελευταίο παιχνίδι για την Α' Φάση, θέλοντας ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να έχει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή ενόψει της Β' Φάσης.

Απέναντί του, ο ΓΣ Περιστερίου, ο οποίος μετά τη νίκη του επί του Παλαιού Φαλήρου με 10-7, μετράει δύο ήττες από Απόλλωνα Σμύρνης και ΝΟ Βουλιαγμένης, και θέλει με την σειρά του να κλείσει με νίκη την Α' Φάση του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΚΟΕ TV στο YouTube.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου, ο Γιάννης Κεχαλάρης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι με το Περιστέρι είναι το τελευταίο της Α' Φάσης του πρωταθλήματος. Προερχόμαστε από έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο, κάτι το οποίο θέλουμε να αφήσουμε πίσω, να το ξεχάσουμε, και να είμαστε σοβαροί δίνοντας το 100% μας σε άμυνα και επίθεση. Θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα μας βοηθήσει στην απαιτητική Β' Φάση, η οποία ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα!».

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023
14η αγωνιστική, Α1
Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου
16:00, ΓΣ Περιστερίου-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Διαβάστε ακόμη...