Χρόνια Πολλά Ντόουγκλας

Από paokfc.gr: Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται στον ποδοσφαιριστή της, Ντόουγκλας Αουγούστο, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 26, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς.
Πηγή: paokfc.gr
Χρόνια Πολλά Ντόουγκλας

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο Σοάρες Γκόμες γεννήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο στις 13 Ιανουρίου του 1997. Προερχόμενος από φτωχή οικογένεια, είδε από νεαρή ηλικία το ποδόσφαιρο ως διέξοδο και στα επτά του χρόνια, εντάχθηκε στις ακαδημίες της Φλουμινένσε.

Πέρασε από όλη την εκπαιδευτική διαδικασία φτάνοντας μέχρι την Κ20 των Καριόκας κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2015, όντας μάλιστα ο πρώτος σκόρερ της με 15 γκολ. Την ίδια περίοδο ήρθε και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, με την οποία έκανε ήδη προπονήσεις.

Άμεσα έγινε βασικό μέλος και ξεχώρισε με το ταλέντο του, ενώ παράλληλα κλήθηκε και στην Εθνική Βραζιλίας Κ20. Το 2016 κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Φλουμινένσε.

Οι εμφανίσεις του έπεισαν την Κορίνθιανς να τον αποκτήσει. Καθιερώθηκε σχεδόν άμεσα στη νέα του ομάδα, ωστόσο, οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία τον έκαναν να πάει στη Μπαΐα με μορφή δανεισμού. Κι εκεί έγινε άμεσα βασικός πριν έρθει η πρόταση του ΠΑΟΚ και ο Ντόoυγκλας Αουγκούστο γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Στον Δικέφαλο ο Βραζιλιάνος μέσος μετράει 107 συμμετοχές, με 10 γκολ κι εξί ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει κι ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμη...