Φόστερ: «Σέβομαι τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Ο Αμερικανός έδωσε εξηγήσεις για τη στάση του
Πηγή: paok24.com
Φόστερ: «Σέβομαι τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Ο Μάρκους Φόστερ τελείωσε το παιχνίδι με 31 πόντους και 10/20 σουτ, αλλά από το πρώτο λεπτό, προκαλούσε με τη συμπεριφορά του και σε ένα κρίσιμο σημείο στο τέλος, τιμωρήθηκε μετά από ένα τρίποντο του και με το σκορ στο 67-74 για την ομάδα του. Από εκείνο το σημείο και μετά, το... κουμπί γύρισε, ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε την κατάσταση και έφτασε στη νίκη, με τον Αμερικανό να σχολιάζει στη συνέντευξη Τύπου:

«Πάντα χαίρομαι να παίζω στην Ελλάδα, οι φίλαθλοι είναι παθιασμένοι εδώ. Γνωρίζαμε ότι σουτάρει καλά ο ΠΑΟΚ από την περιφέρεια, δεν τα πήγε καλά στο πρώτο ματς και πως αυτό θα άλλαζε σήμερα. Θα είναι δύσκολο και το τρίτο παιχνίδι. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε, να μείνουμε ενωμένοι, να κάνουμε αυτό που πρέπει καλύτερα και μαζί με τον κόσμο μας να φτάσουμε στη νίκη.

Πάντα παίζω με ενθουσιασμό. Έτσι είμαι σαν παίκτης. Δεν έχω κάτι με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τους σέβομαι. Οι φίλαθλοι είναι εκπληκτικοί εδώ, μου αρέσει να παίζω σε μια τέτοια ατμόσφαιρα και μου δίνει κίνητρο».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ρίτας, Γκέντριους Ζιμπένας, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τη συμπεριφορά των παικτών του, αναφέροντας για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, άξιζε τη νίκη. Είμαι στενοχωρημένος από την άμυνά μας και στα ένας εναντίον ενός, όπως με τα λέι απ του Χαντς. Δώσαμε τα σουτ στον Ράιλι και το πληρώσαμε. Χάσαμε το μυαλό μας ανοίγοντας διάλογο με το κοινό και τους διαιτητές. Είναι απαράδεκτο αυτό. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι... τρελός, με την καλή έννοια, και αυτό μας επηρέασε. Η ενέργεια άλλαξε την κατάσταση του αγώνα και έδωσε στον ΠΑΟΚ αυτό που ήθελε. Το τρίτο παιχνίδι θα είναι τελικός. Παίζουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...