Η ωραία πρωτοβουλία Σαββίδη

Από forzaonline.gr: Στην αναμέτρηση του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην προεδρική σουίτα του γηπέδου της Τούμπας βρέθηκαν παιδιά των ακαδημιών του Δικεφάλου.
Πηγή: forzaonline.gr
Η ωραία πρωτοβουλία Σαββίδη

Παίκτες της Κ19 και μικρότερων ηλικιακών τμημάτων παρακολούθησαν την αναμέτρηση από τη σουίτα της οικογένειας Σαββίδη και στο τέλος και αυτοί πανηγύρισαν τη σημαντική νίκη του συνόλου του Ράζβαν Λουτσέσκου, επί των «κιτρινόμαυρων». Πώς όμως συνέβη αυτό;

Η οικογένεια Σαββίδη δεν επιθυμούσε η σουίτα να μένει κενή και σκοτεινή και έτσι ο γιος του Ιβάν, Γιώργος είχε μια όμορφη ιδέα. Ποια ήταν αυτή; Όταν η σουίτα είναι άδεια να φιλοξενούνται σε αυτή ακαδημίες του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Έτσι, ο Γιώργος Σαββίδης συνομίλησε με μέλη της διοίκησης για να εκφράσει αυτή την επιθυμία του και έτσι και έγινε. Στο παιχνίδι με τον Άρη βρέθηκαν συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου και αυτό αναμένεται να έχει συνέχεια.

Στην προεδρική σουίτα της Τούμπας αναμένεται να βρεθούν σε μελλοντικά παιχνίδια η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των «ασπρόμαυρων», αλλά και φορείς που προσφέρουν σημαντικό έργο στην κοινωνία.

Αυτή η κίνηση είναι δείγμα του πόσο έχει ωριμάσει ο Γιώργος Σαββίδης, αλλά και τον τρόπο σκέψης του αναφορικά με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Διαβάστε ακόμη...