Άνετο πέρασμα από τον Κορυδαλλό!

Από acpaok.gr: Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, κερδίζοντας τον ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού με 25-49.
Πηγή: acpaok.gr
Άνετο πέρασμα από τον Κορυδαλλό!

Ο ΠΑΟΚ mαteco παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου, Μεντεσίδου, Γκόμες, Μποριζόφσκα, Γκρμπάβσεβιτς και Μπουράτο.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση. Μπορεί οι δύο ομάδες να πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 4-4, από εκεί και πέρα όπως ο ΠΑΟΚ mαteco «πάτησε γκάζι» και ξεκίνησε να χτίζει το προβάδισμα του με σερί των δύο και τριών τερμάτων. Με πέντε συνεχόμενα τέρματα από τις Μεντεσίδου, Βράνσιτς, Μποριζόφσκα, Σεβδίλη και Σαμολαδά το σκορ πήγε στο 8-16. Ενώ λίγο αργότερα η Σεβδίλη έφτασε την διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στα δέκα τέρματα κάνοντας το 10-20. Οι νταμπλούχες έφτασαν έως το ημίχρονο με το ίδιο τέμπο και η Ντίας διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου μισού το αγώνα στο 13-28.

Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο. Γρήγορα έφτασε το προβάδισμα των «ασπρόμαυρων» στα 20 τέρματα, με την Μποριζόφσκα να κάνει το 16-36. Στη συνέχεια οι γηπεδούχες έκλεισαν ελαφρώς την ψαλίδα του σκορ όμως οι «Νταμπλούχες» με την Σαμολαδά έκαναν το 18-38, ενώ η Χατζηπαρασίδου λίγο αργότερα έκανε το 19-41. Η αναμέτρηση μέχρι την ολοκλήρωση της είχε το ίδιο τέμπο και το τελικό σκορ του αγώνα ήταν το 25-49.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη, στις 10 Δεκεμβρίου, εντός έδρας, απέναντι στον ΑΕΠ Πανόραμα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών.

Διαβάστε ακόμη...