Έρχεται «καυτός» Ιανουάριος…

Από paok24.com: Στο τελευταίο κομμάτι του 2022 ο ΠΑΟΚ δοκιμάστηκε σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια, σε Καλαμάτα, Αγρίνιο και Περιστέρι, όμως από το νέο έτος το σκηνικό αλλάζει καθώς από τις πρώτες μέρες του 2023 αρχίζει ένα σερί εντός έδρας αγώνων με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις.
Πηγή: paok24.com
Έρχεται «καυτός» Ιανουάριος…

Ο Δικέφαλος μπαίνει με το... καλημέρα του νέου έτους σε βαθιά νερά, καθώς καλείται να δώσει μέσα σε μόλις 27 μέρες 8 αναμετρήσεις. Συνεπώς θα αγωνίζεται για έναν σχεδόν μήνα ανά τρεις περίπου ημέρες.

Σύμφωνα με το καλεντάρι, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει πέντε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, ενώ θα αγωνιστεί και τρεις φορές για τον θεσμό του κυπέλλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ κάνει ποδαρικό στο 2023 με την αναμέτρηση της Τούμπας απέναντι στον Άρη, ενώ το Σάββατο θα αναμετρηθεί εκτός έδρας απέναντι στην Λαμία.

Ακολουθεί το εντός έδρας ματς με την Καλαμάτα για την φάση των «16» την ρεβάνς με την Καλαμάτα στην Τούμπα και στη συνέχεια το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα.

Έπειτα θα αντιμετωπίσει σε τρία σερί παιχνίδια τον Παναθηναϊκό, τόσο για τον θεσμό του κυπέλλου όσο και για το πρωτάθλημα (σ.σ. Όλα αυτά σε περίπτωση που εν τέλει προκριθούν και οι δύο στην φάση των «8»). Οι δυο φιναλίστ του περσινού τελικού στο Κύπελλο θα κοντραριστούν στους «4» του θεσμού, ενώ ανάμεσα στια δύο παιχνίδια υπάρχει και το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στην Λεωφόρο.

Από τις 4 έως και τις 30 Ιασνουαρίου, ο ΠΑΟΚ θα σημειώσει οκτώ παιχνίδια και είναι πασιφανές πως ο μήνας που έρχεται είναι ένας εξόχως κομβικός για τους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της σεζόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

04/01 ΠΑΟΚ – Άρης

08/01 Λαμία – ΠΑΟΚ

11/01 ΠΑΟΚ – Καλαμάτα

14/01 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

18-19/01 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Κύπελλο)

22/01 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

25-26/1 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Κύπελλο)

30/01 ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός

Διαβάστε ακόμη...