Το σκεπτικό για Κουλιεράκη!

Από paok24.com: Στις 22 του περασμένου Αυγούστου, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2025, αναπροσαρμόζοντας τις απολαβές του από τη στιγμή που δεν ήταν πλέον ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β αλλά αναπόσπαστο μέλος της "πρώτης" ομάδας.
Πηγή: paok24.com
Το σκεπτικό για Κουλιεράκη!

Σήμερα, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της πως επέκτεινε το συμβόλαιο του Κρητικού στόπερ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026, αναπροσαρμόζοντας εκ νέου τις ετήσιες απολαβές του, οι οποίες παραπέμπουν πλέον σε έναν... κανονικό ποδοσφαιριστή και όχι φέρελπι!

Ουσιαστικά, ο ΠΑΟΚ επιβράβευσε τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό και παράλληλα φρόντισε να διασφαλιστεί, από τη στιγμή που οι... σειρήνες από το εξωτερικό ηχούν ήδη στην Τούμπα για τον Κουλιεράκη!

Και αυτό γιατί, εκτός του ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή είναι ακόμα πιο "δυνατό" από ότι ήταν έχοντας ισχύ μέχρι το τέλος του 2026, δεν υπάρχει σε αυτό ρήτρα!

Έτσι, ο Δικέφαλος θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την παραχώρηση του Κρητικού στόπερ στο άμεσο ή απώτερο μέλλον, ενώ παράλληλα διασφάλισε πως δεν θα υπάρξει ομάδα που θα του... πάρει τα μυαλά, "πατώντας" πάνω σε ένα "μικρό" συμβόλαιο.

Διαβάστε ακόμη...