«Χτίζει» ρεκόρ καριέρας

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην οχτάδα του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Καλαμάτας.
Πηγή: paok24.com
«Χτίζει» ρεκόρ καριέρας

Ο Δικέφαλος κατάφερε να φύγει από την πόλη της Μεσσηνίας με «καθαρό» σκορ ενόψει της ρεβάνς και αυτό το οφείλει σε τεράστιο βαθμό στον Ντομινίκ Κοτάρσκι και την εντυπωσιακή επέμβαση που έκανε στην προσπάθεια του Μπακογιόκο.

Αυτή είναι η έβδομη συνολικά φορά που ο Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ καταφέρνει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, τη φετινή σεζόν.

Με δεδομένο ότι είμαστε στα μισά της σεζόν, ο Κοτάρσκι ήδη έχει βάλει γερά θεμέλια για να σημειώσει ρεκόρ καριέρας.

Τη σεζόν 2021-2022 ο Κροάτης δεν είχε δεχτεί γκολ σε 8 παιχνίδια (7 στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο) όταν υπερασπιζόταν την εστία της Γκόριτσα.

Σε δύο σεζόν με την Κ21 του Άγιαξ ο Κοτάρσκι δεν είχε δεχτεί συνολικά γκολ σε 10 ματς.

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έχει δικαιώσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου για την επιλογή τους, με την έως τώρα παρουσία του, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να αναφέρεται μάλιστα στο πρόσωπό του, λέγοντας ότι υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη προς αυτόν.

"Είναι εδώ γι αυτό. Ξέρουμε ότι είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Είναι νέος και ξέρουμε ότι μπορεί να περάσει δύσκολες φάσεις, να νιώθει ανασφαλής, παρόλα αυτά με την προετοιμασία που γίνεται και πνευματικά μπορεί να ανταποκριθεί. Είναι εδώ γιατί τον εμπιστευόμαστε".

Διαβάστε ακόμη...