«Η πρόκριση του Μαρόκου επί της Ισπανίας ήταν ιστορική»

Από sdna.gr: Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για την πρόκριση του Μαρόκου στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ αναφέρθηκε και στους επεισοδιακούς πανηγυρισμούς των συμπατριωτών του.
Πηγή: sdna.gr
«Η πρόκριση του Μαρόκου επί της Ισπανίας ήταν ιστορική»

Ο μέσος του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στο ιταλικό Sky Sports, αναφέρθηκε στην «ιστορική» όπως τη χαρακτήρισε πρόκριση του Μαρόκου κόντρα στην Ισπανία, ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι μετά τα προβλήματα τραυματισμών που είχε αντιμετωπίσει, δεν είχε προσδοκίες για κλήση στην εθνική του ομάδα.

«Όταν κλήθηκα για πρώτη φορά στην Εθνική ο Ρεγκραγκί ήταν βοηθός προπονητή και τον γνωρίζω πολύ. Δυστυχώς στην αρχή της φετινής σεζόν αντιμετώπισα κάποια προβλήματα τραυματισμών και εξαιτίας αυτών δεν είχα και μεγάλες προσδοκίες για κλήση μου στην Εθνική. Η πρόκριση επί της Ισπανίας ήταν ιστορική, καθώς όταν μιλούσαμε για την Εθνική Μαρόκου, όλοι θυμόμασταν το 1986 όταν και έφτασε στους «16». Τώρα η ομάδα πέτυχε κάτι πιο όμορφο φτάνοντας στα προημιτελικά», όπως είπε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν από συμπατριώτες του, κατά τους πανηγυρισμούς για την πρόκριση είιπε:

«Είναι λογικό να υπάρχουν πανηγυρισμοί, όμως δημιουργήθηκαν επεισόδια στη διάρκεια των πανηγυρισμών. Και στη νίκη επί του Βελγίου υπήρξαν επεισόδια στις Βρυξέλες όπου μεγάλωσα. Στο Μαρόκο δεν έγινε τίποτα και όλοι πανηγύρισαν όπως έπρεπε. Στην Ευρώπη κάποιοι βρήκαν τρόπο να χαλάσουν το πάρτι».

Τέλος ο Μαροκινός μέσος του Δικεφάλου ξεχώρισε -αναφορικά με την απόδοσή τους- από την ομάδα του Ρεγκραγκί τους Χακίμι, τον Άμραμπατ, καθώς και τους Αγκουέρντ και Σαΐς.

Διαβάστε ακόμη...