Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Για τον πρώτο αγώνα του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και ώρα 16:30, τον Παναθηναϊκός.
Πηγή: acpaok.gr
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος, επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις, μετά την άδικη ήττα του στο Τελ-Αβίβ, ξεκινώντας παράλληλα τις υποχρεώσεις του για το Λιγκ Καπ.

Το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι έχει μπροστά του ένα απαιτητικό πρόγραμμα μέχρι την διακοπή των εορτών, το οποίο καλείται να φέρει εις πέρας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Απέναντι του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με τη νίκη του στη Νορβηγία επί της Βίκινγκ για το Τσάλεντζ Καπ, έφτασε τα έξι θετικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του συνδρομητικού καναλιού, PAO TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι με την Μακάμπι, και ένα σκληρό ταξίδι από το Τελ-Αβίβ, δεν είχαμε μπροστά μας χρόνο να προετοιμαστούμε και να ξεκουραστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι ο πρωταθλητής και ο κάτοχος του Λιγκ Καπ, την περσινή σεζόν. Ωστόσο, πιστεύουμε στην ποιότητα μας και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στο Παλατάκι. Είμαστε σε μία δύσκολο περίοδο με πολλά ταξίδια και διοργανώσεις, αλλά αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Το θετικό είναι πως δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα τραυματισμού, έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση μας για αυτή την αναμέτρηση!».

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022
1ος αγώνας Προημιτελική Φάση, Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»
Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά
16:30, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (PAO TV)

Διαβάστε ακόμη...