Γεμάτο ασπρόμαυρες επιτυχίες το Σάββατο!

Από paok24.com:Μπορεί η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην Κύπρο για μία μίνι χειμερινή προετοιμασία λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά η δράση στα υπόλοιπα τμήματα δεν σταματά, με τον Δικέφαλο να πετυχαίνει μεγάλες νίκες σχεδόν σε όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη.
Πηγή: paok24.com
Γεμάτο ασπρόμαυρες επιτυχίες το Σάββατο!

Το PAOK24 σας ενημέρωσε φυσικά για κάθε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ σήμερα, με την παράσταση να κλέβει η τεράστια νίκη του Δικεφάλου επί του Ολυμπιακού στο βόλεϊ γυναικών. Οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν την εξαιρετική τους πορεία και παρέμειναν στην κορυφή.

Στο χάντμπολ, η ανδρική ομάδα πέρασε νικηφόρα από τα Βριλήσσια επικρατώντας με 23-32 για την 11η αγωνιστική της Handball Premier. Σε ότι αφορά τη γυναικεία ομάδα γνώρισε την ήττα με 26-23 από την Κομπιέρζιτσε και θα επιδιώξει την ανατροπή στη Θεσσαλονίκη.

Στο πόλο τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες πανηγύρισαν νίκες, με την ομάδα του Χατζηθεοδώρου να περνάει νικηφόρα από τη Γλυφάδα και τα κορίτσια του ΠΑΟΚ να επικρατούν της ΑΕΚ.

Στο γυναικείο μπάσκετ, οι «ασπρόμαυρες» πραγματοποίησαν πολύ κακή εμφάνιση και γνώρισαν τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό. με 91-35.

Διαβάστε ακόμη...