Αποχαιρετά το Κατάρ ο Ζίβκοβιτς

Από paok24.com: Η Σερβία είπε αντίο στο Μουντιάλ μετά την ήττα από την Ελβετία που ακολουθεί τη Βραζιλία στους «16» ...
Πηγή: paok24.com
Αποχαιρετά το Κατάρ ο Ζίβκοβιτς

Η Ελβετία έσβησε τα όνειρα της Σερβίας για συνέχιση της πορείας της στο Μουντιάλ, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και την παρέα του να αποχαιρετούν τα γήπεδα του Κατάρ.

Το παιχνίδι που έριξε την αυλαία στο Group G και έκρινε επί της ουσίας το τελευταίο εισιτήριο για τη φάση των «16» ήταν γεμάτο συγκινήσεις και μεγάλη ένταση!

Ο Ζίβκοβιτς, που ξεκίνησε και στο τρίτο παιχνίδι βασικός, ήταν αυτός που στο 11′ έχασε τεράστια ευκαιρία για να βάλει τους Σέρβους μπροστά, με την «οβίδα» του να σταματάει στο δοκάρι.

Ο Σακίρι ήταν τελικά εκείνος που στο 20′ άνοιξε το σκορ για την Ελβετία, με την Σερβία όμως να απαντά άμεσα με τον Μίτροβιτς κάνοντας το 1-1 στο 26′.

Οι Σέρβοι μάλιστα έφεραν... τούμπα το παιχνίδι με τον Μίτροβιτς στο 35′, όμως πριν βγει το ημίχρονο ο Εμπολό έφερε ξανά το ματς στα ίσια κάνοντας το 2-2.

Ιδανικό το ξεκίνημα για τους Ελβετούς στο δεύτερο μέρος με τον Φρόιλερ στο 48′ να κάνει το 2-3 και να δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην χώρα του.

Στο 66′ η Σερβία διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι εις βάρος του Μίτροβιτς, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 78′ ο Ζίβκοβιτς αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και παραχώρησε τη θέση του στον Ράντονιτς.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και οι Ελβετοί ήταν εκείνοι που στο φινάλε πανηγύρισαν την πρόκριση στους «16» μαζί με τη Βραζιλία που ηττήθηκε από το Καμερούν με 0-1

Η τελική κατάταξη του ομίλου

Βραζιλία 6
Ελβετία 6
Καμερούν 4
Σερβία 1

Διαβάστε ακόμη...