Ώρα Ευρώπης! KPR Gminy Kobierzyce-ΠΑΟΚ mαteco

Για το Game 1 του Round 3 του EHF European Women's Cup, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξίδεψε στην Πολωνία, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, την KPR Gminy Kobierzyce.
Πηγή: acpaok.gr
Ώρα Ευρώπης! KPR Gminy Kobierzyce-ΠΑΟΚ mαteco

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, χτίζοντας ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων στην Α1 Χάντμπολ γυναικών μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση επί της WHC Metalurg, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στις «16» καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Με πολύ καλή ψυχολογία, οι «Νταμπλούχες» βρίσκονται στην Πολωνία, όπου και πραγματοποιήσαν την τελευταία τους προπόνηση, με τον Δημήτρη Πελεκίδη να έχει στην διάθεση του όλες τις παίκτριες του ρόστερ.

Απέναντι τους, η KPR Gminy Kobierzyce, η οποία μετράει πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στο EHF European Women's Cup απέκλεισε την KHF Ferizaj από το Κόσοβο με δύο νίκες, για να βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ mαteco.

Για το παιχνίδι κόντρα στην KPR Gminy Kobierzyce, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία από όλη την ομάδα για τις δύο αυτές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα, έχουμε απέναντι μας μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από την Τρίτη θέση στην οποία είναι στο πρωτάθλημα Πολωνίας, έχοντας μόλις δύο ήττες από τις δύο παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας. Η προετοιμασία μας ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και χωρίς προβλήματα. Η πρόκριση στους «16» είναι πολύ μεγάλο κίνητρο για εμάς, ωστόσο γνωρίζουμε τις δυσκολίες αυτών των αγώνων, ξέρουμε ότι είμαστε το αουτσάιντερ. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα θα διεκδικήσει τη νίκη, όπως κάνει κάθε φορά και θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στην Πολωνία ώστε να μπορέσουμε στον επαναληπτικό διεκδικήσουμε την πρόκριση μαζί με την πολύτιμη βοήθεια των φιλάθλων μας».

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022
1ος αγώνας Φάση των «32», EHF European Cup
Adam Wojcik Sports Hall
18:00, KPR Gminy Kobierzyce-ΠΑΟΚ mαteco

Διαβάστε ακόμη...