Αποφασισμένος για το άλμα!

Από forzaonline.gr: Εντυπωσιακή εκκίνηση στη σεζόν με τον ΠΑΟΚ Β΄ έχει πραγματοποιήσει ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, ο οποίος έχει προλάβει να πετύχει δύο γκολ και να δώσει τρεις ασίστ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ 2.
Πηγή: forzaonline.gr
Αποφασισμένος για το άλμα!

Ο διεθνής Βόσνιος αριστερός εξτρέμ (παλαιότερα είχε αγωνιστεί και με την εθνική νέων της Σερβίας) της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ, ο οποίος σε λίγες ημέρες (11 Δεκεμβρίου) θα κλείσει τα 23 του χρόνια, ετοίμασε τα γκολ για τους Ζήση Χατζηστραβό και Βασίλη Γκορντεζιάνι στα ματς με Βέροια (εκτός) και Λάρισα (εντός) αντίστοιχα (αυτός έδωσε την ασίστ και για το δεύτερο γκολ του Τζίμα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας), ενώ ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων του ΠΑΟΚ Β΄ στην εκτός έδρας νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Απόλλωνα Πόντου με 2-1.

O Μπράντονιτς είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2021 από τη Ράντνικ, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Μέχρι το τέλος εκείνης της σεζόν, όμως, δεν χρησιμοποιήθηκε σε κάποιο παιχνίδι από τον Πάμπλο Γκαρσία, που τότε ήταν προπονητής της πρώτης ομάδας, έχοντας διαδεχθεί τον Αμπέλ Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία.

Το καλοκαίρι, που ακολούθησε, αποφασίστηκε η ένταξή του Μπράντονιτς στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου. Στάθηκε, όμως, άτυχος, αφού ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έπρεπε να περιμένει μέχρι τα τέλη Μαρτίου (για το παιχνίδι με τον Πιερικό) για να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά σε αποστολή.

Η πρώτη συμμετοχή ήρθε στον εκτός έδρας αγώνα της 6ης Απριλίου με τη Νίκη Βόλου, όπου μπήκε ως αλλαγή και πέτυχε το μοναδικό γκολ των φιλοξενούμενων στην ήττα με 2-1. Τέσσερις ημέρες αργότερα, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, συμμετείχε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα της ενδεκάδας, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους (τελικό 2-1).

Πρόλαβε ν' αγωνιστεί για 60 λεπτά, πριν τραυματιστεί (η διάγνωση ήταν θλάση) και αναγκαστεί ν' αποχωρήσει. Απέμεναν τρία παιχνίδια για την ολοκλήρωση της σεζόν, στα οποία δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» εξαιτίας του (νέου) τραυματισμού του.

Στόχος του Μπράντονιτς δεν είναι άλλος από το να συνεχίσει να βελτιώνεται και ν' ανεβάζει την απόδοσή του μέσω των συμμετοχών του στα παιχνίδια της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ και να τραβήξει την προσοχή του Λουτσέσκου, κερδίζοντας, αργά ή γρήγορα, μια θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Η δυναμική εκκίνησή του στο φετινό πρωτάθλημα του επιτρέπει να αισιοδοξεί ότι τελικά θα τα καταφέρει.

Διαβάστε ακόμη...