Ασντόντ: Ομάδα γεμάτη νιάτα

Από paok24.com Τι έχει κάνει έως τώρα στη σεζόν η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ ...
Πηγή: paok24.com
Ασντόντ: Ομάδα γεμάτη νιάτα

Ο ΠΑΟΚ είναι από χθες το απόγευμα στην Κύπρο και με το καλημέρα της παρουσίας τους στο νησί, ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του θα βρεθούν στο γήπεδο για το πρώτο φιλικό αυτής της μίνι χειμερινής προετοιμασίας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά στις 14:30 θα αντιμετωπίσει την Ασντόντ από το Ισραήλ στο Παλιό Στάδιο ΓΣΖ στη Λάρνακα. Οι Ισραηλινοί βρίσκονται και αυτοί για προετοιμασία στην Κύπρο, με το σημερινό παιχνίδι να είναι το τελευταίο για αυτούς, καθώς αναμένεται τις επόμενες μέρες να επιστρέψουν στη βάση τους για τη συνέχιση των προπονήσεων.

Η σημερινή αντίπαλος του ΠΑΟΚ αγωνίζεται τα τελευταία επτά χρόνια στη μεγάλη κατηγορία του Ισραήλ, ενώ φέτος η διακοπή του πρωταθλήματος την βρήκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς σε 13 αγώνες. Ο συνολικός απολογισμός της Ασντόντ είναι 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες, με 15 τέρματα υπέρ και 16 κατά.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Ραν Μπεν Σιμόν, που έχει να διαχειριστεί ένα νεανικό σύνολο, καθώς το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από παίκτες σε σχετικά νεαρή ηλικία, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως δεν υπάρχει ούτε ένας 30αρης σε αυτό. Μοριχόν, Σαμπάγκ και Γκεράφι είναι οι μεγαλύτεροι εξ αυτών, καθώς οι τρεις τους έχουν «πατήσει» τα 29. Αρχηγός της ομάδας είναι ο δεξιός μπακ Τομ Μπεν Ζακέν, ενώ στην επίθεση ξεχωρίζει ο Γκανέζος Εμπενίζερ Μαμάτα που έχει σκοράρει τρεις φορές στο πρωτάθλημα τη φετινή χρονιά.

Ρο πρωτάθλημα στο Ισραήλ θα ξεκινήσει ξανά στις 12 Δεκεμβρίου με την Ασντόντ να υποδέχεται την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Διαβάστε ακόμη...