Πρώτη μέρα στην Κύπρο με … φιλικό

Από thessports.gr: Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Κύπρο για την διεξαγωγή μίνι προετοιμασίας με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω Μουντιάλ. Και με το... καλημέρα, θα δώσει φιλικό παιχνίδι.
Πηγή: thessports.gr
Πρώτη μέρα στην Κύπρο με … φιλικό

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει σήμερα (14:30) την Άσντοντ από το Ισραήλ σε ένα παιχνίδι περισσότερο μια ευκαιρία για ξεμούδιασμα και για να πάρουν λεπτά συμμετοχής όσοι είναι στην αποστολή.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει διαθέσιμους. Δεν υπολογίζει στους Νάρεϊ, Λύρατζη, Τσαούση που προέρχονται από τραυματισμούς, στους Κούρτιτς, Ίνγκασον, Ντάντας, που έχουν έξτρα άδεια και στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που παίζει με την εθνική Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ράφα Σοάρες, Σελιμάι, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο , Μουργκ, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα και Μπράντον.

Διαβάστε ακόμη...