Η “ακτινογραφία” των αντιπάλων

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο, εκεί όπου θα βρεθεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Πηγή: paok24.com
Η “ακτινογραφία” των αντιπάλων

Εκεί, ο "Δικέφαλος" θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας την Ασόντ από το Ισραήλ, τον Άρη Λεμεσού και την ΑΕΛ Λεμεσού. Το PAOK24 κάνει focus στις τρεις ομάδες που θα βρει απέναντί του ο ΠΑΟΚ.

Ξεκινώντας από την ΑΕΛ Λεμεσού, ο ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά του ένα... γνώριμο πρόσωπο, με τον Κέβιν Μιραλάς να βρίσκεται στο ρόστερ της από το περασμένο καλοκαίρι, όταν κι έφυγε από τη Μορεϊρένσε, όπως κι ο Νικολάε Μιλιντσεάνου, που έχει περάσει από την Super League, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Στην περίπτωση του Μιραλάς -βεβαίως- τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά, καθώς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η ομάδα του ψάχνει λύση προκειμένου να υπάρξει "διαζύγιο", καθώς δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Από εκεί και πέρα, στο ρόστερ της βρίσκονται 10 Κύπριοι κι αρκετοί ξένοι από την Πορτογαλία και τη Βραζιλία, με την ΑΕΛ να βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στην 7η θέση του πρωταθλήματος της Κύπρου με 14 πόντους σε 11 αγώνες.

Όσον αφορά στον Άρη Λεμεσού, μετά από 11 αγώνες φιγουράρει στη 2η θέση της γενικής κατάταξης με 25 πόντους, πίσω από την Πάφο, που μαγνητίζει τα βλέμματα φέτος και βρίσκεται στην κορυφή με 29 βαθμούς.

Πρόκειται για μία ομάδα που αποτελείται κυρίως από ξένους, με τον Αλεξάντρ Κοκόριν, που αγωνίζεται στην επίθεση ως δανεικός από τη Φιορεντίνα να συγκεντρώνει επάνω του όλα τα βλέμματα, έχοντας να επιδείξει σήμερα 4 γκολ και 2 ασίστ σε 11 αγώνες στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Τέλος, η Ασόντ φιγουράρει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος του Ισραήλ, έχοντας να επιδείξει 17 βαθμούς σε 13 αγώνες από το ξεκίνημα της σεζόν και δίνει τη δική της "μάχη".

Στο ρόστερ της συναντά κανείς κυρίως Ισραηλινούς ποδοσφαιριστές, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι πως πρόκειται για μία αρκετά νεανική ομάδα, με τον μεγαλύτερο -σε ηλικία- παίκτη της να είναι 29 χρονών.

Διαβάστε ακόμη...