Κλάους VS ΠΑΟΚ

Tην Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται ο ΠΑΟΚ Β το προσεχές Σάββατο στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Superleague 2 (26/11, 13:45).
Πηγή: paok24.com
Κλάους VS ΠΑΟΚ

Απέναντι στον Δικέφαλο θα αναμετρηθεί για ακόμα μια φορά ένας άνθρωπος, η καριέρα του οποίου είναι πλήρως συνυφασμένη με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Ο λόγος φυσικά για τον Στέφανο Κλάους Αθανασιάδη, ο οποίος αγωνίστηκε 295 φορές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 107 γκολ και 36 ασίστ.

Ο 33χρονος -πλέον- επιθετικός αγωνίστηκε με τον Δικέφαλο από το 2007 μέχρι τον Αύγουστο του 2017 όντας ένας από τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Από το καλοκαίρι του 2021, είναι παίκτης της ομάδας της Καρδίτσας. Η αναμέτρηση του Σαββάτου θα είναι η δεύτερη εναντίον της ομάδας της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ. Η πρώτη ήταν στις 5 Δεκεμβρίου 2021 στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Superleague 2. Τότε, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε επικρατήσει με 2-1, με τον Αθανασιάδη να βλέπει γνώριμα πρόσωπα και να έχει πολύωρη κουβέντα τόσο με τον Πάμπλο Γκαρσία, όσο και με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ αλλά και με συμπαίκτες του, από την περίοδο που ήταν κάτοικος…Τούμπας.

Τη φετινή σεζόν ο Κλάους έχει ήδη ανοίξει λογαριασμό, έχοντας πετύχει ένα τέρμα σε τέσσερις αναμετρήσεις με την φανέλα της Αναγέννησης.

Διαβάστε ακόμη...