Νέλσον Ολιβέιρα: Επέστρεψε και ανεβαίνει

Απο paok24.com: Δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό ο Πορτογάλος
Πηγή: paok24.com
Νέλσον Ολιβέιρα: Επέστρεψε και ανεβαίνει

Ο ΠΑΟΚ σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα, πράγμα που τον οδήγησε και σε απώλεια βαθμών με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα που ταλαιπωρήθηκε πέρυσι πολύ από το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο φαίνεται πως βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του, ξεπερνώντας τις όποιες ανασφάλειες μπορεί να είχε και γίνεται πολύ πιο ουσιαστικός για το παιχνίδι της ομάδας.

Ο Πορτογάλος επιθετικός είναι χαρακτηριστικό πως στα τρία τελευταία νικηφόρα παιχνίδια του Δικεφάλου έχει σκοράρει δύο φορές απέναντι σε Ιωνικό και Βόλο, ενώ κέρδισε και το πέναλτι στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σημαντική ήταν και η συμβολή του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης γλυτώνοντας με δικό του γκολ την ήττα για τον ΠΑΟΚ.

Το ανέβασμα ε΄του Ολιβέιρα είναι πολύ σημαντικό και για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να αναφέρει παρόλα αυτά πως η ομάδα θέλει παίκτη που να σκοράρει. «Έχουμε ένα γκρουπ, που είναι ακόμα εύθραυστο. Δουλεύουμε την αυτοπεποίθηση μας, οπότε δεν θα ήθελα να μιλήσω δημόσια για μεταγραφές. Σίγουρα ξέρουμε πως θέλουμε έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να σκοράρει γκολ. Έχουμε στην ομάδα παίκτες που μπορεί να διανύουν μια καλή περίοδο, οπότε δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένες θέσεις», είχε δήλωσε ο Ρουμάνος.

Διαβάστε ακόμη...