Ράφα Σοάρες: Όταν έπρεπε φώναξε “παρών”

Από paok24.com: Η "υπόκλιση" του Λουτσέσκου και τα χαμόγελα
Πηγή: paok24.com
Ράφα Σοάρες: Όταν έπρεπε φώναξε “παρών”

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας την Πορτογαλία και την Γκιμαράες για να "μετακομίσει" στην Τούμπα.

Για τον Ράφα Σοάρες, δεν εξελίχθηκαν όλα καλά από την αρχή. Η άτυχη στιγμή και ο τραυματισμός στο ματς με τη Λέφσκι τον άφησαν πίσω και χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, σωματικά και πνευματικά.

Ο Πορτογάλος δούλεψε πολύ όλο το προηγούμενο διάστημα κι όταν ήρθε η στιγμή, έδειξε την ποιότητά του, έχοντας να επιδείξει 2 ασίστ σε 6 συμμετοχές, στους αγώνες με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ιωνικό.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε μεγαλύτερη ισορροπία και παίρνει πολλά από τα ανεβάσματά του, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου από τη δική του μεριά, να δηλώνει χαρούμενος για όσα κάνει ο Ράφα. Οι δυο τους είχαν πολλά τετ α τετ το προηγούμενο διάστημα κι εντός αγωνιστικού χώρου, τα αποτελέσματα είναι ορατά.

"Ξέραμε ότι η ομάδα θα ήταν πολύ πιο νεανική και φρέσκια. Θα έπρεπε να πάρω αποφάσεις με βάση την αυτοπεποίθηση που έδειχναν. Οι νέοι παίκτες είναι αλήθεια, ήρθαν από άλλες χώρες, άλλοι από την Β' ομάδα, αλλά από την άλλη πρέπει να πω ότι οι νέοι που ήρθαν στην Ελλάδα, ήθελαν χρόνο", ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός, για να συνεχίσει:

"Πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι έρχονται τη μία μέρα και παίζουν την άλλη, αλλά είναι άνθρωποι, θέλουν χρόνο. Υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα και παίζει ρόλο αυτό. Μπορώ να δώσω παραδείγματα. Ο Ράφα Σοάρες. Είμαι από τους πιο χαρούμενους προπονητές τώρα, γιατί παίρνει ωραίες αποφάσεις στην επίθεση, μας δίνει ισορροπία, αλλά στην αρχή ήταν αρκετά δύσκολο για εκείνον να προσαρμοστεί"

Διαβάστε ακόμη...