«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Λουτσέσκου»

Από sdna.gr: Για την σχέση του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το τετ α τετ που είχε προηγηθεί μεταξύ τους, μίλησε στο SDNA, ο Φιλίπε Σοάρες ο οποίος έκανε ειδική μνεία και στον Τιάγκο Ντάντας!
Πηγή: sdna.gr
«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Λουτσέσκου»

Ο Φιλίπε Σοάρες πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο ματς της 12ης αγωνιστικής του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ιωνικό, δικαιώνοντας μέσα από μια γεμάτη εμφάνιση τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Μάλιστα, με ασίστ του Ράφα Σοάρες, άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Δικεφάλου στο γήπεδο της Νίκαιας.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Πορτογάλος έδωσε ένα πρώτο στίγμα των σκέψεων του, μιλώντας στο SDNA: «Είμαι χαρούμενος. Ήμουν στην αρχική ενδεκάδα, κερδίσαμε, παίξαμε καλά. Βρήκαμε τον εαυτό μας, βρήκαμε τον τρόπο. Ξέρω ότι δεν είχαμε μία ιδανική αρχή στο πρωτάθλημα αλλά θεωρώ ότι μεγαλώνουμε ως ομάδα, εξελισσόμαστε. Και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας. Είτε είμαι στον πάγκο είτε παίζω. Είμαι περήφανος που ανήκω σε αυτήν την ομάδα. Το σημαντικότερο είναι πως ο ένας βοηθάει τον άλλον».

filipesoares

Μετά την επίτευξη του τέρματος, έτρεξε στον πάγκο προκειμένου να αγκαλιάσει τον Τιάγκο Ντάντας, καθώς είχε προηγηθεί το μεταξύ τους... στοίχημα και η πρόβλεψη του συμπαίκτη του πως θα σκοράρει: «Πήγα να πανηγυρίσω με τον Ντάντας. Τον ξέρω χρόνια. Και ο πανηγυρισμός μου σήμαινε πολλά, γι΄αυτό πήγα προς το μέρος του. Όταν έπαιζε βασικός εκείνος, τον υποστήριζα πάντα. Χθες (10/11), βρέθηκα εγώ στην αρχική ενδεκάδα και εκείνος στον πάγκο αλλά με υποστήριξε το ίδιο θερμά. Και αυτό δείχνει και το δέσιμό μας».

Μιλώντας για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, επισήμανε πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη ανάμεσα τους. Εξάλλου είχε προηγηθεί μια εφ΄όλης της ύλης συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών, με τον προπονητή του Δικεφάλου να θέτει τον Φιλίπε Σοάρες στην εξίσωση της ομάδας, αρχής γενομένης από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Μου έδωσε συγχαρητήρια, ήταν πολύ χαρούμενος για εμένα και την ομάδα. Πιστεύει σε εμένα και εγώ πιστεύω στις ιδέες του, εμπιστεύομαι τον τρόπο του».

Για τον ΠΑΟΚ... made in Portugal δεδομένου πως το α΄ημίχρονο στη Νίκαια σφραγίστηκε από τους Πορτογάλους της ομάδας, ο Σοάρες δεν έκρυψε την ικανοποίησή του: «Πολύ Πορτογαλία, σωστά (σ.σ. γελάει); Είναι πολύ όμορφο για εμάς».

Όσο για το παιχνίδι με τον Βόλο; «Νομίζω ότι κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα είναι δύσκολο, το γνωρίζουμε αυτό, είμαστε σε καλή κατάσταση και είμαστε ο ΠΑΟΚ, πρέπει να πηγαίνουμε πάντα για τους τρεις βαθμούς ανεξαρτήτως του τι συμβαίνει. Ο μόνος στόχος είναι οι τρεις βαθμοί».

Διαβάστε ακόμη...