Το πάλεψε για ένα ημίχρονο...

Από acpaok.gr: Για το Game 2 του Round 2 του EHF European Cup, o ΠΑΟΚ υποδέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής 6 Νοεμβρίου την κροατική, MRK Sesvete, από την οποία και ηττήθηκε με 21-27.
Πηγή: acpaok.gr
Το πάλεψε για ένα ημίχρονο...

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Γκιγκόφ, Ελευθεριάδη, Νικολαΐδη, Τριανταφυλλίδη Τ., Τριανταφυλλίδη Δ., Καβουσανάκη και Τσαναξίδη.

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, παίρνοντας την ώθηση από τον κόσμο του ο οποίος έδωσε δυναμικό παρών στην Μίκρα. Με τρία γκολ του Τάσου Τριανταφυλλίδη και ένα του Καβουσανάκη, ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων νωρίς, 4-1. Ο Δικέφαλος παίρνοντας σκορ από την περιφέρεια του, συνέχισε να διατηρεί το προβάδισμα των τριών τερμάτων, 8-5, το οποίο με δύο σερί γκολ του Τσαναξίδη έφτασε στα πέντε, 10-5. Στα τελευταία λεπτά οι Κροάτες μείωσαν, 12-9, ο Τσαναξίδης έφερε το παιχνίδι στο 13-9, με το τελικό σκορ του πρώτου μέρους να είναι 13-10.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ στα πρώτα λεπτά, 14-11, ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική. Οι Κροάτες εκμεταλλεύτηκαν ένα «νεκρό» διάστημα μετά το 16-14, κάνοντας την ανατροπή με τον σταθερό Ντουμένιτς, 16-17. Ο Δικέφαλος απάντησε με τον Κουκμίση, 17-17, ωστόσο νέο σερί των Κροατών αύξησε την διαφορά, 17-23. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να επιστρέψει, ωστόσο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με το τελικό 21-27 να μην δίνει την πρόκριση στον Δικέφαλο.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Ημίχρονο: 13-10

Τελικό: 21-27

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκιγκόφ, Δούγιας, Ελευθεριάδης 2, Τσαμουρίδης, Νικολαΐδης 1, Παπάζογλου 3, Αποστόλου, Τριανταφυλλίδης Τ. 5, Μοϊσίλοφ, Τσαναξίδης 3, Κουκμίσης 2, Καβουσανάκης 3, Τριανταφυλλίδης Δ. 1, Λαδάκης 1, Τζωρτζίνης, Γιαβασίδης.

Διαβάστε ακόμη...