Φράνκε: «Το μυαλό μας είναι στον Ντάρκο-Κέλι»

Από paok24.com: Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον τραυματισμό του συμπαίκτη του
Πηγή: paok24.com
Φράνκε: «Το μυαλό μας είναι στον Ντάρκο-Κέλι»

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ζακ Ντάρκο-Κέλι στα πρώτα λεπτά του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μάλαγα, επισκίασε τα πάντα στο αποψινό παιχνίδι, με τον Γιανίκ Φράνκε να αναφέρεται σε αυτό, αλλά και στην εικόνα της ομάδας.

«Συγχαρητήρια στη Μάλαγα για τη νίκη. Το μυαλό μας είναι με τον συμπαίκτη μου, τον Ζακ Ντάρκο-Κέλι, για τον τραυματισμό του. Θα δούμε ποια θα είναι η διάγνωσή του, αλλά ευχόμαστε κανένας να μην έχει τέτοιους τραυματισμούς» είπε αρχικά ο Ολλανδός και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι.

«Κάναμε καλή δουλειά, αλλά είχαμε θέμα στο ριμπάουντ, αλλά παρότι είχαμε αυτό το θέμα, διεκδικούσαμε τη νίκη, μέχρι τέσσερα λεπτά πριν το τέλος. Πρέπει να αναλύσουμε τη συνέβη σε αυτά τα τελευταία λεπτά, για να φτάσουμε να χάσουμε με αυτήν τη διαφορά. Επίσης, πρέπει να δουλέψουμε στη δημιουργία, είχαμε λίγες ασίστ και πρέπει να κυκλοφορούμε καλύτερα τη μπάλα. Είμαι χαρούμενος πάντως για τη συνολική εμφάνιση μας και που μείναμε κοντά στη Μάλαγα, μέχρι τα τελευταία τέσσερα λεπτά» ήταν τα λόγια του Φράνκε.

Διαβάστε ακόμη...