Δύσκολη διαχείριση

Απο forzaonline.gr: Δύσκολη εβδομάδα αυτή που άρχισε για τον ΠΑΟΚ με δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο Δικέφαλος μετά το ταξίδι στη Μάλαγα για το BCL καλείται να μεταβεί στη Ρόδο για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Κολοσσό. Η διαχείριση ενέργειας και κούρασης, για ένα ρόστερ που δεν διαθέτει μεγάλο βάθος είναι σίγουρα μια δύσκολη πρόκληση για τον Άρη Λυκογιάννη.
Πηγή: forzaonline.gr
Δύσκολη διαχείριση

ΠΑΛΙΟΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ

O ΠΑΟΚ μπαίνει ξανά σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς, μια και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την Μάλαγα. Το ρόστερ της είναι φυσικά πολύ γεμάτο σε όλες τις θέσεις.

Εκεί παίζει ο πρώην MVP της ελληνικής λίγκας και του Λαυρίου, ο Τάισον Κάρτερ αλλά κι ο πρώην του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Πέρι. Θέση στο ρόστερ της Μάλαγα έχει κι ο Τάιλερ Καλινόσκι που το 2017 φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας. Οι Ισπανοί έχουν δυο νίκες στο BCL σε ισάριθμα ματς.

*Ο Παναθηναϊκός πήρε τελικά τον Μπέικον. Πάντως ο προπονητής του πέρσι στη Μονακό, ο Σάσα Ομπράντοβιτς είχε διάφορα να διηγηθεί από την συνεργασία τους που δεν ήταν και τόσο κολακευτικά για τον χαρακτήρα του Aμερικανού!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

Την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στο Περιστέρι («του Βασίλη Σπανούλη» όπως έχει... μετονομαστεί η ομάδα). Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη τα πήγαιναν περίφημα, κατάφεραν να προηγηθούν μάλιστα 3 λεπτά πριν το τέλος. Αυτό δεν άρεσε στην εξέδρα που άρχισε να βρίζει, να προκαλεί και να απειλεί. Μέχρι και ολόκληρη διαφημιστική πινακίδα πήγαν να ρίξουν στο πάγκο του ΠΑΟΚ και αδιάψευστος μάρτυρας για αυτό ήταν η ζωντανή μετάδοση του αγώνα. Το ματς διακόπηκε για λίγο, έγιναν οι σχετικές συστάσεις, αυξήθηκε η αστυνομική παρουσία πίσω από τον πάγκο και λίγο μετά η αναμέτρηση συνεχίσθηκε.

Οι εμπνευστές της έντασης πέτυχαν φυσικά αυτό που ήθελαν, ανακόπτοντας τον ρυθμό του ΠΑΟΚ. Η ασπρόμαυρη ΚΑΕ δεν ασχολήθηκε περισσότερο με το Περιστέρι δίνοντας τόπο στην οργή.

Πριν από λίγες μέρες οπαδοί του Περιστερίου «κοπάνησαν» συνοδούς της αποστολής της ΑΕΚ σε live μετάδοση με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί για 25 λεπτά. Η αστυνομία δεν έκανε ούτε μια σύλληψη(!) με τους κουκουλοφόρους να κυκλοφορούν άνετοι και ωραίοι.

Ο Βασίλης Σπανούλης στη διάρκεια της συνέντευξης δεν ρωτήθηκε, δεν κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό ούτε και προχώρησε από μόνος του σε κάποια τοποθέτηση καταδικάζοντας περιστατικά βίας. Και τι διαβάζουμε στην πορεία; Γράφουν τα σάιτ: «Δείτε την αντίδραση του Σπανούλη για την διακοπή του αγώνα». Και ποια ήταν η αντίδραση του; Κάθονταν στον πάγκο σταυροπόδι με ανοικτά χέρια και κοίταζε το... υπερπέραν. Αυτό -για τους συντάκτες των κειμένων- μαρτυρούσε τον εκνευρισμό του Kill Bill για τα επεισόδια! Και κάπως έτσι το... τίποτα , η μηδενική αντίδραση για ένα περιστατικό βίας έγινε θέμα!

*O Στέλιος Κουκουλεκίδης έλαβε, λέει, διαβεβαιώσεις πως δεν θα έχει παρεμβάσεις στο έργο του ως νέος πρόεδρος της ΚΕΔ. Δεν είδαμε πάντως να επιλέγει αυτός τους συνεργάτες του. Επίσης θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη του για το θέμα της διαδικασίας της κλήρωσης(κι όχι ορισμού) των διαιτητών. Η θέση του προέδρου της ΚΕΔ θυμίζουμε είναι άμισθη.

Ο Κουκουλεκίδης θα λαμβάνει αποζημίωση για τα ματς που θα ορίζεται ως παρατηρητής. Εργάστηκε χρόνια στην Ευρωλίγκα ο βετεράνος Θεσσαλονικιός ρέφερι ενώ ήταν υπεύθυνος διαιτησίας και σε διάφορες ξένες λίγκες (Λίβανος κλπ).

ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Ο Νίκος Χατζηβρέττας έχει πετύχει πολλά πράγματα τόσο ως παίκτης όσο κι ως ιδιοκτήτης και προπονητής της Ακαδημίας ΔΕΚΑ και μπράβο του. Δεν πρέπει όμως να... ξεφεύγει. Μετά από μια τελευταία νίκη της ΔΕΚΑ επί του ΠΑΟΚ (κατηγορία U18) αντί να πανηγυρίσει την επιτυχία με τα παιδιά του, δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα άρχισε να κάνει χειρονομίες προς τον πάγκο του ΠΑΟΚ και προς τον Γ. Βαλαβανίδη προσωπικά, κάτι που φάνηκε και στην live μετάδοση του αγώνα. Ήταν όμως ξεκάθαρα μια λάθος αντίδραση, που στέλνει λάθος μηνύματα.

Διαβάστε ακόμη...