Ώρα Ευρώπης! MRK Sesvete-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για το Game 1 του Round 2 του EHF European Cup, o ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Κροατία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και ώρα 20:00, την MRK Sesvete.
Πηγή: acpaok.gr
Ώρα Ευρώπης! MRK Sesvete-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος, μετά το 5Χ5 στην Handball Premier με την εντός έδρας επικράτηση επί της ΧΑΝΘ, στρέφει το βλέμμα τους στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, έχοντας ως στόχο να δώσει τον καλύτερο εαυτό του.

Απέναντι του, η MRK Sesvete από την Κροατία, η οποία βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα της. Η Sesvete μετά την ήττα από την πρωτοπόρο PPN Zagreb, μετράει αήττητο σερί πέντε αγώνων, ενώ στο EHF European Cup συμμετέχει από το Round 2, όπως και ο ΠΑΟΚ.

Για το Game 1 κόντρα στην MRK Sesvete, o προπονητής, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, από μία παραδοσιακή σχολή του χάντμπολ. Δεν είχαμε πολλές μέρες προετοιμασίας, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών, ωστόσο τα παιδιά είναι πολύ συγκεντρωμένα και όλοι έχουμε μεγάλη θέληση για ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε να διεκδικήσουμε στην «ρεβάνς» την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού».

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022
1ος αγώνας Round 2, EHF European Cup
High school Jelkovec
20:30, MRK Sesvete-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...