Ώρα αποδείξεων για Σάστρε και Ράφα Σοάρες!

Από paok24.com: Ευκαιρία για τους δύο ακραίους αμυντικούς το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Πηγή: paok24.com
Ώρα αποδείξεων για Σάστρε και Ράφα Σοάρες!

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα, καθώς αύριο «πετάει» για την πρωτεύουσα, εκεί όπου την Κυριακή στις 19:30 θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποκόμισε διπλό «πονοκέφαλο», καθώς τόσο ο Λύρατζης όσο και ο Τσαούσης τέθηκαν νοκ άουτ τόσο για το επερχόμενο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια, όσο και για όλα τα επόμενα μέχρι την διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι απουσίες των νεαρών ακραίων αμυντικών του Δικεφάλου, φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τις περιπτώσεις των Ζοάν Σάστρε και Ράφα Σοάρες, οι οποίοι μέχρι πρότινος δεν είχαν ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Ο Σάστρε από το ξεκίνημα της σεζόν έχει σημειώσει πέντε συμμετοχές, εκ των οποίων η μία ήταν ως βασικός, αυτή απέναντι στην Λέφσκι Σόφιας στην Βουλγαρία. Η συμμετοχή του Ισπανού ως αλλαγή στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης, όπου έδειξε να είναι «ανεβασμένος» συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια του, τον έχει βοηθήσει στο κομμάτι του ρυθμού.

Αυτό δεν ισχύει ωστόσο για τον Ράφα Σοάρες, ο οποίος διεκδικεί φανέλα βασικού στον ντέρμπι με την ΑΕΚ, έπειτα από τρίμηνη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους...!

Το τελευταίο του παιχνίδι με την «ασπρόμαυρη» φανέλα ήταν στο γήπεδο της Τούμπας στις 28 Ιουλίου, στον επαναληπτικό με την Λέφσκι Σόφιας. Έκτοτε δεν αγωνίστηκε καθόλου, ενώ δεν συμπεριλαμβανόταν ούτε στις αποστολές του Δικεφάλου για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αμφότεροι, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και θέση στα σχέδια του Ρουμάνου. Μένει να φανεί αν θα αρπάξουν την ευκαιρία που θα τους δοθεί...

Διαβάστε ακόμη...