Επιστροφή στα… βασικά!

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ δεν... εμφανίστηκε καν στα δύο παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας!
Πηγή: paok24.com
Επιστροφή στα… βασικά!

Ο Ολυμπιακός απέτυχε χθες για 14ο (!) διαδοχικό ευρωπαϊκό παιχνίδι να κατακτήσει τη νίκη και είδε τις ελπίδες του για "υποβιβασμό" στο Europa Conference League να "σβήνει", η Σπάρτα Πράγας δεν... θαμπώθηκε από την... αύρα του Γουέμπλεϊ και φυσικά ο Άρης αποδείχθηκε... συνεπέστατος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια!

Κάπως έτσι, η Ελλάδα παρέμεινε μεν στην 20η θέση της κατάταξης της UEFA, όμως μόνο προς... τα κάτω μπορεί να πάει δε στη συνέχεια, καθώς Ισραήλ και Κύπρος κατά πρώτο λόγο και Σουηδία κατά δεύτερο, ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής!

Ακόμα όμως και αν η χώρα μας παραμείνει στην 20η θέση, κάτι που συγκεντρώνει... μηδενικές πιθανότητες, την επόμενη σεζόν οι ομάδες μας θα διεκδικήσουν τέσσερα ευρωπαϊκά εισιτήρια και όχι πέντε, όπως συμβαίνει φέτος χάρη στην περσινή εκπληκτική πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τους "8" του Europa Conference League και τους βαθμούς που συγκέντρωσε ο Ολυμπιακός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρωταθλητής της επόμενης σεζόν θα πάρει εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League της περιόδου 2024-25, ο Κυπελλούχος ή ο 2ος της Super League θα εξασφαλίσει θέση στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League και ο 3ος με τον 4ο θα βρεθούν στον 2ο προκριματικό του Europa Conference League.

Διαβάστε ακόμη...