Βασικοί και σχεδόν αναντικατάστατοι

Από paok24.com: Με τον πρώτο γύρω του πρωταθλήματος να φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, καθώς απομένουν ακόμα 4 αγωνιστικές, ο ΠΑΟΚ σε όλο αυτό το διάστημα έχει παρουσιάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, ενώ έχει αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα τραυματισμών.
Πηγή: paok24.com
Βασικοί και σχεδόν αναντικατάστατοι

Έχοντας δώσει ήδη 9 παιχνίδια στη φετινή Super League ο Δικέφαλος, πέντε είναι οι ποδοσφαιριστές του που δεν έχουν λείψει από κανέναν παιχνίδιμ με δύο από αυτούς να μην έχουν χάσει ούτε λεπτό. Πρώτος από όλους ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, με τον Κροάτη τερματοφύλακα να υπερασπίζεται από την ημέρα που ήρθε την εστία της ομάδας του.

Βασικός και επίσης αναντικατάστατος είναι και ο Ίνγκι Ίνγκασον. Ο Ισλανδός αποτελεί τη σταθερά στο κέντρο της άμυνας, με τον ίδιο να έχει αγωνιστεί σε όλα τα 90λεπτα, έχοντας δίπλα του στα περισσότερα παιχνίδια τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, που έχει κερδίσει με την αξία του τη θέση στο αρχικό σχήμα.

Εννέα συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχει μετρήσει και ο Γιάσμιν Κούρτιτς, με τον Σλοβένα να μην έχει αντικατασταθεί στα 5 από τα 9 παιχνίδια. Το απόλυτο των συμμετοχών έχει και ένας ακόμα παίκτης της μεσαίας γραμμής του Δικεφάλου. Ο Τιάγκο Ντάντας έχει ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα σε όλους τους αγώνες, αλλά έχει μόλις τρία συμπληρωμένα 90λεπτα στις αναμετρήσεις της Super League.

Την πεντάδα συμπληρώνει ο Κάλεντ Νάρει, με τον Γερμανό εξτρέμ να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι στιγμής, με το Νάρει να έχει 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μετρώντας σχεδόν το απόλυτο στα παιχνίδια του, καθώς είχε αντικατασταθεί μόνο στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Διαβάστε ακόμη...