Σαββίδης: «Βρείτε λύση»

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Οκτώβρη και ο ΠΑΟΚ ήδη μετράει 7 μυϊκά προβλήματα τραυματισμού, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να στερείται κατά διαστήματα τις υπηρεσίες των Ελ Καντουρί, Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ, Μπράντον Τόμας, Κουλιεράκη, Βιεϊρίνια, ενώ το επόμενο διάστημα θα λείψει και ο Λύρατζης τέτοιου είδος πρόβλημα.
Πηγή: paok24.com
Σαββίδης: «Βρείτε λύση»

Κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος κάλεσε τους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ σε σύσκεψη ζητώντας εξηγήσεις αλλά και λύσεις για το γεγονός πως η ομάδα στερείται ποδοσφαιριστές από μυϊκά προβλήματα.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αναφέρεται στο κομμάτι των τραυματισμών. Υπενθυμίζουμε πως και στην αρχή της χρονιάς, όταν είχε παραχωρήσει στην δημοσιότητα ομιλία του η ΠΑΕ, ο Σαββίδης είχε επισημάνει ότι τον ανησυχεί το γεγονός πως ο Δικέφαλος έχει τραυματισμούς.

Μέσα από το PAOK24, επίσης, τα μυϊκά προβλήματα που συχνά πυκνά απασχολούν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, έχουν επισημανθεί ουκ ολίγες φορές. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι πλέον το πρόβλημα αυτό φαίνεται να το αναγνωρίζει και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...