Πειθαρχική δίωξη σε ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Καραπαπά!

Πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ – για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – και του Κώστα Καραπαπά – για τις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του ίδιου αγώνα – αλλά και κατά της ΠΑΕ Άρης, άσκησε ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Νικόλαος Μαργαρίτης!
Πηγή: paok24.com
Πειθαρχική δίωξη σε ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Καραπαπά!

Πιο συγκεκριμένα, στην σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ, αναφέρεται:

 

“Ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε τις ακόλουθες πειθαρχικές διώξεις.

– Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ – διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν.
Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

– Στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ – διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν.
Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

– Στον κ. Κώστα ΚΑΡΑΠΑΠΑ – διότι ως αξιωματούχος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.”.

Διαβάστε ακόμη...