ΠΑΟΚ και επαγγελματική διαιτησία!

Από paok24.com: H θέση του Δικεφάλου για τις τελευταίες εξελίξεις!
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ και επαγγελματική διαιτησία!

"Έντονη" αν μη τι άλλο η σημερινή ημέρα, με αφορμή την επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη για συνάντηση αντιπροσωπείας της Super League με την ΕΠΟ, με κεντρικό θέμα την επαγγελματική διαιτησία και... παρουσιαστή τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ!

Τελικά, η επιθυμία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και προέδρου της Super League δεν μετουσιώθηκε σε πράξη, με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να ασκούν αμέσως "βέτο" και την ΕΠΟ να είναι αταλάντευτη σε ότι αφορά την παρουσία του Άγγλου πρώην αρχιδιαιτητή, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν μπορεί να συναντηθεί "με έναν ιδιώτη που ούτε σχετίζεται ούτε μπορεί να σχετίζεται με τον συνεταιρισμό σας".

Η θέση του ΠΑΟΚ πάντως γύρω από το όλο θέμα, παραμένει η ίδια και είναι αδιαπραγμάτευτη! Συγκεκριμένα, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ είναι υπέρ της δημιουργίας επαγγελματικής διαιτησίας, αλλά μόνο στην περίπτωση που αυτή θα υπάγεται στην ΚΕΔ και κατ΄ επέκταση στην ΕΠΟ, όπως ορίζει το καταστατικό της Ομοσπονδίας!

Σε κάθε άλλη περίπτωση, δηλαδή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ή οποιοσδήποτε άλλος θελήσει να δημιουργήσει επαγγελματική διαιτησία υπό την Super League, ο ΠΑΟΚ θα είναι κάθετα αρνητικός και... απέναντι, πόσω μάλλον όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλει να... αποκαταστήσει τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ορίζοντάς τον επικεφαλής της επαγγελματικής διαιτησίας!

Διαβάστε ακόμη...