ΠΑΟΚ mαteco-ΑΕΣΧ Πυλαίας

Για την 3η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, τον ΑΕΣΧ Πυλαίας.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ mαteco-ΑΕΣΧ Πυλαίας

Ο Δικέφαλος, μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση στους «32» του EHF European Women's Cup με την δεύτερη νίκη του επί της Metalurg στα Σκόπια με 20-31, επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις προκειμένου να συνεχίσει από κει που σταμάτησε, δηλαδή στον δρόμο των νικών.

Απέναντι του, ο ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο οποίος έμεινε εκτός συνέχειας του ευρωπαϊκού θεσμού, γνωρίζοντας δύο ήττες στην Τουρκία από την Antalyaspor. Στην Ελλάδα μετρά δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, η Εμμανουέλα Τσικνάκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η ομάδα βρίσκεται σ' ένα πολύ καλό μομέντουμ, αφού προερχόμαστε από μία πρόκριση στον επόμενο γύρο του EHF European Cup. Η Πυλαία μάχεται σε κάθε παιχνίδι της, προσπαθεί να τρέξει και εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαρές, προκειμένου να πάρουμε αυτή τη νίκη. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να κερδίσουμε».

Διαβάστε ακόμη...