Αυτά έκανε πέρυσι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vids)

Από paok24.com: Η ήττα , η ισοπαλία και η μεγάλη πρόκριση ...
Πηγή: paok24.com
Αυτά έκανε πέρυσι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vids)

Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες ο ΠΑΟΚ (20:00), με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους παίκτες του να θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά από τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια που δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη.

Την περσινή χρονιά οι δύο ομάδες πέρα από τους αγώνες του πρωταθλήματος τέθηκαν αντιμέτωπες και για το κύπελλο στην ημιτελική φάση.

Στην πρώτη τους συνάντηση το φαληρικό γήπεδο, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 2-1, εκμεταλλευόμενος το κακό ξεκίνημα του Δικεφάλου στον αγώνα, έχοντας ως σκόρερ τους Ακιμπού Καμαρά και τον Γιώργο Μασούρα. Για τον ΠΑΟΚ μείωσε ο Τόμας Μουργκ.

Στον αγώνα των πλέι οφ, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, στον προτελευταίο αγώνα της διαδικασίας. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με το «καλημέρα» της αναμέτρησης με τον Φελίπε Σοάρες να σκοράρει. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν με τον Καρβάλιο.

Φυσικά πέρυσι υπήρξε και η κόντρα των δύο αντιπάλων στα ημιτελικά του κυπέλλου, με την ομάδα του Ράζβαν Λουσέσκου να παίρνει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης στην παράταση, χάρις στο γκολ του Τσόλακ στο 109΄έπειτα από ασίστ του Νέλσον Ολιβέιρα.

Διαβάστε ακόμη...