Τέιλορ και Σαχτάρ σταμάτησαν τη Ρεάλ

Από forzaonline.gr: Aν και χρειάστηκε να φτάσει στο 95ο λεπτό η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε με το βαθμό από τη Βαρσοβία 1-1 με τη Σαχτάρ και κράτησε το αήττητο.
Πηγή: forzaonline.gr
Τέιλορ και Σαχτάρ σταμάτησαν τη Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού... έσπασε την καρδιά της Σαχτάρ και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Αντσελότι έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, με τον τρομερό Τρούμπιν να κρατάει σε πολλές περιπτώσεις το μηδέν απέναντι στους Μπενζεμά, Βινίσιους και Ροντρίγκο.

Αντίθετα η Σαχτάρ το μόνο αξιοσημείωτο που πρόσφερε ήταν ένα πέναλτι που ζήτησε στο 24ο λεπτό με τον Τραορέ, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι και το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Όμως το ποδόσφαιρο τιμωρεί, εκεί που η Ρεάλ είχε τον απόλυτο έλεγχο με το καλημέρα στην επανάληψη ο Ζούμπκοφ με υπέροχη κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους (46′). Μετά το 1-0 οι Ουκρανοί ανέβηκαν στο γήπεδο και είχαν και άλλες ευκαιρίες να κλειδώσουν τη νίκη, όμως οι Μούντρουκ και Ζούμπκοφ έχασαν κλασικές ευκαιρίες.

Μάλιστα, στο 81ο λεπτό πέρασε στον αγώνα και ο Λούκας Τέιλορ. Ο Βραζιλιάνος που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Σαχτάρ, μπήκε στη θέση του Ζούμπκοφ.

Ο Αντσελότι έφερε από τον πάγκο τους Μόντριτς – Βινίσιους για να πάρει κάτι από το παιχνίδι και τα κατάφερε. Αν και ο πρωταγωνιστής ήταν απρόσμενος οι Μερένχες έφυγαν με έναν βαθμό από τη Βαρσοβία, χάρη σε σπουδαία κεφαλιά του Ρούντιγκερ στο 96ο λεπτό της αναμέτρησης.

Διαβάστε ακόμη...