Λεβαδειακός ο… τρίτος!

Από Paok24.com: Ο Δικέφαλος έμεινε μακριά από τις νίκες για τρίτο σερί παιχνίδι, καθώς μετά τον Όφη και τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης ούτε απέναντι στον Λεβαδειακό.
Πηγή: paok24.com
Λεβαδειακός ο… τρίτος!

Αμφότερα τα τρία παιχνίδια είχαν ένα κοινό στατιστικό στοιχείο, το οποίο μεγαλώνει τον προβληματισμό γύρω από την αναποτελεσματικότητα της ομάδας, η οποία όσο περνούν οι αγωνιστικές γίνεται ακόμη πιο έντονη.

Πιο συγκεκριμένα τόσο στα εκτός έδρας παιχνίδια με Όφη και Λεβαδειακό, όσο και στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό, ο Δικέφαλος ήταν η ομάδα που είχε περισσότερες τελικές αλλά και περισσότερες τελικές εντός στόχου (σ.σ. εστία), όμως η αναποτελεσματικότητα είχε ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μην πάρει το τρίποντο σε κανένα από τα παραπάνω παιχνίδια.

Στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ο ΠΑΟΚ σημείωσε 16 τελικές, εκ των οποίων 5 από αυτές ήταν στην εστία, ενώ ο αντίπαλος του είχε 10 τελικές προσπάθειες με τις 4 από αυτές να βρίσκουν στόχο.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό οι «ασπρόμαυροι» είχαν 13 τελικές προσπάθειες, από τις οποίες οι 5 κατέληξαν στην εστία, ενώ οι «Πράσινοι» σημείωσαν 7 τελικές, με τις 5 να βρίσκουν στόχο.

Ίδιο σκηνικό είδαμε και στο παιχνίδι της Λιβαδειάς, εκεί όπου η στατιστική κατέγραψε 13 τελικές για τους ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου, από τις οποίες μονάχα οι 5 κατέληξαν στην εστία. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι είχαν 9 τελικές, με τις δύο από αυτές να καταλήγουν στην εστία.

Διαβάστε ακόμη...