Κρύο αίμα

Aπό paok24.com: Ο Κάλεντ Νάρεϊ αποτελεί ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα στο ξεκίνημα της σεζόν για τον ΠΑΟΚ, με τον Γερμανό να μπαίνει αμέσως στο κλίμα και να δίνει σημαντικές λύσεις στους «ασπρόμαυρους».
Πηγή: paok24.com
Κρύο αίμα

Στο φιλικό της περασμένης Κυριακής στην Τούμπα απέναντι στον Πανσερραϊκό, ο Νάρεϊ ήταν εκείνος που λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Και αν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μιας και ήταν φιλικό, το σκορ δεν είχε και τόση μεγάλη σημασία, το γκολ του Νάρεϊ στο ματς με τον Ατρόμητο για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αποδείχτηκε «χρυσό» για τον Δικέφαλο.

Ο Γερμανός ήταν εκείνος που σκόραρε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε τη νίκη με 2-1 στον ΠΑΟΚ.

Και την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Νάρεϊ κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στα τελευταία λεπτά των αγώνων.

Για τη 2η αγωνιστική της Bundesliga 2 ήταν εκείνος που στο 90'+4′ σκόραρε για την ομάδα του κάνοντας το 2-2, με την Βέρντερ Βρέμης όμως δύο λεπτά αργότερα με τον Έγκεστάιν να κάνει το 2-3 και να παίρνει τη νίκη σε ένα δραματικό παιχνίδι.

Ο 28χρονος, νυν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, είχε «χτυπήσει» και στο φινάλε του παιχνιδιού της Φορτούνα με την Χάνσα Ρόστοκ διαμορφώνοντας στο 90'+3′ το 3-0.

Κάτι ανάλογο είχε πετύχει και τη σεζόν 2020-2021, όταν και πάλι με τη φανέλα της Φορτούνα με γκολ του στο 89′ «κλείδωνε» τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Μπόχουμ.

Παλιότερα, τη σεζόν 2017-2018 με τη φανέλα της Γκρόιτερ Φιρτ είχε σκοράρει στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης με την Άουε, με την ομάδα του όμως να χάνει με 2-1.

Διαβάστε ακόμη...